MD-1 serumas su peptidais galvos odai ir plaukams, 10ml x 1vnt

1.50  su mokesčiais

Intensyvaus poveikio serumas galvos odai ir plaukams, skirtas chemiškai bei karščio pažeistų plaukų atstatymui.

Prieinamumas: Turime

-20% su kodu SLUOJAM

Ši priemonė itin tinkama dažną plaukų džiovinimą, tiesinimą ar garbanojimą patiriantiems plaukams. Taip pat dažytiems, išsausėjusiems ir lūžinėjantiems. Salicilo rūgštis padeda sumažinti galvos odos niežulį ir dirginimą. Skvalenas, vitaminas E pasirūpina, kad plaukai žvilgėtų, būtų pamaitinti ir glotnūs. Peptidai ir keramidai giliai įsiskverbia į plaukus, juos atstato ir skatina augimą.

 

Naudojimas

1) suskirstykite išplautus plaukus sruogomis. Kelis lašus ampulės turinio užlašinkite ant sruogos ir švelniai įmasažuokite. Tą pačią procedūrą kartokite su visomis sruogomis (turi užtekti 1 – 2 ampulių). Palikite veikti 15 minučių ir tuomet gerai išskalaukite plaukus. Toliau formuokite kaip įprasta.
2) Sumaišykite pakuotės turinį su vandeniu, 50/50 santykiu. Išplautus plaukus sutepkite gautu mišiniu. Palikite veikti 15 minučių ir tuomet gerai išskalaukite plaukus. Toliau formuokite kaip įprasta. Norint ilgalaikio efekto, patariama naudoti ampules 6 savaites, 1 – 2 kartus per savaitę.
Kiekis: 10 ml x 1vnt

Sudėtis

Glycerin, Alcohol, Myrist Alcohol, Water, Steartrimonium Chloride, Fragrance, l-Menthol, Salicylic Acid, Dexpanthenol, Arginine, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Pea Protein, Phytosterols, Lecithin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Squalene, Acetyl Hexapeptide-8(100ppb), Copper Tripeptide-1(100ppb), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide NP, Palmitoyl Pentapeptide-4(10ppb), Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Citronellol, Limonene, Linalool.

Papildoma informacija

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.  Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Kilus klausimams, su mumis galite susisiekti telefonu +370 634 58 888 arba el. paštu info@homebynb.lt.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top